Dålig bloggning....

Hej har nu haft riktigt dålig bloggning förlåt. Har haft fullt upp kommer knappt ihåg nått.

Men i veckan som nyss var så red jag och Samantha på tisdag, torsdag, lördag, söndag. Det gick väll bra fram till söndags... Bena sprang lite på lördagen och torsdagen. Men har inte skadat min än;) Men i Lördags så galopperade jag och Samantha i nästan full galopp. Det var jätte härligt .

I söndags så var det den sämsta ''ridturen'' Vi han bara komma fram 30 m sen började han springa hemma. Jag fick inte stopp på han, hur mycket jag än drog och sa ''brrrrr'' så ville han inte han var på väg att springa in i stallet men som tur va så var Sanna där och stoppade han. Inte ens Sanna kan vända han. Han är riktigt starkt. Sen hände det igen men lyckades stanna sen kom vi fram till en korsningen en där om man svängde vänster så kom han till hagen och om man svänger höger så måste man rida en bit för att komma till skogen.

 Men vi skulle höger och ja då började det. Han vägrade sprang iväg lite fick inte stopp vände han och piskade han på baken. Kommer verkligen inte ihåg allt hur det var men han sprang iväg i galopp och trav.

Sen satte jag av tillslut och då började han igen och rycka och dra så jag var tvungen att släppa. Han stack minst *räknar* 10 gånger när jag satt på och minst *räknar* 7 när jag ''ledde'' han drog och ville los minst 5 gånger så ja... inte allas kul.

Sen så när han var på en åker så skulle vi få tag på han men då smet han så Samantha red och jag gick vi skulle få han att spinga hem.

Det gick inte bra sen så galopperade han först och sen travade en lång bit ifrån oss mott hagen så Samantha fick galoppera ifatt han. Sen ringde jag Sanna så hon red han lite. Hon red fram till en gång in till själva skogen sen så sprang han iväg med henne. Inte ens hon kan svänga. Men hon lyckades till slut.

Sen så red jag och Samantha i skogen. Så himla mysigt. Vi fick bara skritta för att de skulle skos senare. Men vi provar alltid nya vägar mm. Nu tog vi en väg med backar mm. Det var bra för annars finns  bara 1.

 Men ja när vi var vid en låååång rak väg så började spö regna och vi långt ifrån skydd. Och jag hade våra mobiler i fick och jag blev helt blöt igenom Samantha också. Så vi galopperade i nästan full galopp för skydd. Sen stod vi där en stund så de kunde vila medans vi väntade på att det skulle upphöra. Det gjorde det så red hem.

Det gick bra hela väggen hem. När vi var i stallet så hade långa tyglar och vi hade inte fötterna i stigbyglarna och då blev de rädda och liksom studsade åt sidan vi bara ''OMG!!!'' det var nån. Vi visste inte vem. Det visade sig vara Paul på loftet Bena var hel spänd när han stod i stallgången.

Nu pallar jag inte skriva mer... puhh

Skriver mer snart dagen är inte slut ;)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: