Ny blogg !

Detta heter den nya bloggen :  sasa-s.blogg.se
Denna kommer jag hålla fast vid och den kommer ha mycket bättre bloggning :) Det kan jag lova !
Hoppas ni följer den :)
Denna blogg tas bort på Torsdag vid 14:00
Och då skappas den nya bloggen :)

Ny blogg

 

Frågestund !

Har en sista frågestund innan jag lägger ner bloggen och startar en ny blogg.Kommer nog ta upp svaren där från denna fråge stunden och den gamla. :)
Hoppas ni vill veta saker om mig :) Är öppen och svarar ärligt :D

Ny blogg !

Tänkte skappa en ny blogg med minst 4-5 inlägg per dag.Den bloggen kommer vara mest om fotografering,hästar och såklart mitt liv.
Jag tänkte att bloggen skulle heta sasa's.blogg.se
vad tycker ni om det?
Om ni har förslag så kommentera gärna

Hjälp !!

Hej snälla hjälp mig alla ! Tycker ni jag ska starta om på nytt med min blogg asså göra en ny med ett bättre blogg namn eller ska jag starta en vlogg (video blogg) ? där det bara kommer video inlägg.Vet inte har tappat blogg lusten tror nästan jag lägger ner bloggen eller tar en blogg paus.Inte kul med 3-8 läsare och inga kommentarer :(

Tappat insparation..

:/ mer kommer

trött som ***

Förlåt för språket är riktigt trött har pluggat hela dagen för 3 prov.1 prov om lag och rätt,ett annat om no imorgon (kan knappt) det är svårt att vet vad man ska plugga på även om man vett.Svårt att förklara.Och ett annat där vi ska veta alla länder och deras huvudstäder i hela världen och några hav,sjöar,berg mm :/ gissa om detta är jobbigt och svårt.
Ska försöka uppdatera.Ska nog rida nästa vecka.Denna lördag så ska vi hoppa.Det kommer bilder.
I lördags så fick vi longera :D det var jätte kul men svårt.Jag har en video den kommer upp snart.

Veckans blogg

Var med på veckans blogg: http://meialindholm.blogg.se/2013/october/veckans-blogg-2.html#comment
 

08:40

Börjar jag idag :) så hinner kasta in ett inlägg.Efter skolan så ska jag rida Snubbi och Samantha Smulan.Ska bli kul.Hoppas det går bra.
Min mobil börjar paja totalt den knappen högts upp på iphonen är helt paj.. Vad har ni för mobil? funkar den bra? har ni tappat den?

Trött och har ont...

Är helt slut.. är jätte trött och har nu väldigt ont från igår... det känns mina läsare ;) kommer få ett stort fint blå,lila blåmärke :) Den kanske kommer se ut som en nallebjörn :D haha skojar.Nu ska jag kolla på en film som heter Pitch Perfect om ni inte har sett den så rekomenderar jag verkligen den :D den äger.Här kommer en länk till filmen.
http://www.swefilmer.com/pitch-perfect-2012/pitch-perfect-2012-video_8ba3eef0a.html
Ps.Imorgon kommer jag vara med Emma och Samantha och då kommer vi filma sanning eller konka videon.

Vad vill ni se?

Vad vill ni se/läsa på min blogg?
Skriv en kommentar vad ni skulle vilja se/läsa mer om :) Jag är öppen för alla förslag.

Spanska prov

Imorgon kommer jag ha spanksa prov,och på tisdag så ska jag ha prov i no på elektricitet och magnetism... och läxför hör i SO nu på fredag... ussh så himla mycket man ska plugga in... Önska mig lycka till :)

Ridningen igår = aj aj :/

Igår så red ju jag Snubbi och Samntha red ju Smulan. De var snälla i skogen mm. Vi galopperade och hoppade lite hinder i skogen. Jätte duktiga. Sen så red vi upp och ner för 2 jätte branta backar. Riktigt läskigt men det gick :) sen när vi var nästan tillbaka så började Snubbi han stannde och rörde inte sig ur fläcken han lyssnade inte på skänklarna eller min röst så jag fick ta till spöt då började han backa och sen gjorde han nått jag aldrig skulle vänta mig. Han ställde sig på bakbenen och stegrade. Så jag liksom ''la'' mig runt hans hals och lutade mig fram. Sen direkt när han kom ner så bockade han och stegrade ännu högre. Sen han kom ner så kom det som en våg genom han kropp så jag ramlade av landade på sidan av midjan typ. Fick rätt ont. Men jag kan gå och så men det gör lite ont när jag ska börja mig ner. Sen red vi hem. Vi ska rida igen på Fredag. Får se hur det går :) Tyvärr så vill inte bilderna från ridningen komma från Samantha's mobil till min. Men jag ska lösa det. Imorgon kommer också videon upp från Sanning eller konkan.

Snubbi

 

Ridit !

Idag så red jag.Är väldigt trött så jag orkar inte skriva om allt.Harv även prov jag ska plugga till.Men jag lovar att jag uppdaterar mycket imorgn.Snälla fårtsätt följ.

God morgon världen !

Haha har precis vaknat då är det snabbt på med kläder mm och sticka till skolan.Jag slutar 14:30 idag men direkt efter det så ska jag rida.Lovar att fixa bilder från ridningen igår och idag.
Vad ska ni göra idag?