No internet = No video

Som sagt  så har inte jag så bar internet på mobilen så videon kommr ej upp.Men jag vet ett annat sätt för er att lyssan på hur det gick på pay and jumpen :) Det kommer efter min ridning idag.
Ska bli så spännande vi ska hoppa :) Ska hoppa med Aston och jag längtar ihjäl mig ♥
Ska åka vid 18:10 så jag kommer dit ungefär vid halv.Mer om ridningen kommer hemma.
Föresten jag har ramlat av 9 gånger :)

Tävlat

Kom nyss hem från Pay and jumpen.Har varit på stallet i 5 h :) Kommer göra en video då det är den att berätta :D Videon kommer upp idag och bilder.

TS3 Fakta

Spot

Spot är en lugn valack.Alla från nybörjade till proffs ryttare kan rida honom utan problem.Men om man rider honom för länge så kan han kasta av en.Han vill gärna gosa och smutsar gärna ner sig.
 
 
 
 
Black

Black är en livlig hingst som älskar att hoppa.Han skulle aldrig vilja göra något dumt mott någon.Men han har väldigt mycket energi och kan bli lite busig så han behöver en erfaren ryttare.Han älskar att bli ompysslad.
 
 
 
 
Prince
 
Prince är uppvissningens hästen.Han vissar gärna upp sig för folk.Han är allt en människa kan önska sig av en ponny.Han är snäll,gosig och söt.
 
 
 
 
 

Sims 3

 

Tror ni mig?

Tror ni mig om jag säger att jag känner chefen för Hööks i Kristianstad ?
Svara gärna bara ja eller nej.
Svar kommer på Lördag eller tidigare.

Ridningen

Orkar inte skriva ett långt inlägg om ridningen så jag ska sammanfatta allt idag :)
Vi skulle skritta och göra halt vid varje bokstav sedan skulle vi göra samma sak i trav.Sedan skulle vi gå in på en volt vid A och C och komma fram i galolpp.Aston galopperade på bra.Vill skulle även forma de efter volten så jag gjorde det.Han är riktigt dktig på att ''gå'' i form.Sedan skulle vi trava i kort trav och snabb trav över bommar som hade olika avsåtånd mellan varandra.
Nästa tisdag så ska vi hoppa :D Ska få hoppa Aston ♥ Ska bli riktigt spännande.Och nu på söndag så ska jag vara med på pay and jump med Alf ♥ Ska bli riktigt spännande vem vet jag kanske får min andra rosett :)
 
 Alf ♥

Sims 3 tillskott

Här är de nya tillskotten i min familj.Mer om de kommer imorgon.

 
 
 
 
(Denna sista är inget föl)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blir segt :/

Har inte hunnit med bloggningen eller berätellsen då har jaft en hel del o skolan och lite annat att göra ska också skriva hur det gick på ridningen och berättelsn ska komma upp men hinner inte nu då jag har skolarbeta att göra.
Men har spelat lite sims kan bjuda på ett par bilder idag :)

Nervös

Sitter på tandhuset eller vad det nu heter och väntar på att jag ska få komma in till en ortodontied.Börjar blir nervös, ska gå reda på om jag ska ha tandställning eller inte.
Var tvungen att missa idrotten :(
Kanske även missar No :( 
Men vi får se :)
Önska mig LT 
 
Haha roligt omslag:D denligger precis bredvid mig:)

Hoppning

Här är videon där jag hoppar med Alf.


Hoppat idag

Idag vid halv fem så åkte jag och mamma upp till Bokeslätt för att jag skulle få vara med i en hoppgrupp.När jag kom ditt så kom Emma en stund efter mig.Vi båda skulle få rida i den gruppen. (förklara i slutet varför)

Vi kom dit och väntade en stund sedan fick vi reda på vilka hästar vi skulle ha.Jag fick Alf och Emma fick Buddy

Vi gjorde iordning hästarna och gick sedan ut i ridhuset.När vi hade satt upp så fick Alf ett gummiband och Mattis (instruktören) sa en del saker till mig vad jag skulle tänka på då jag red Alf eftersom det blåste väldigt mycket.Jag fick nästan ont i öronen.Men han sa en del för att Alf är väldigt känslig för ljud.Jag skulle börja ha väldigt korta tyglar på Alf redan i början.Alf var extra pigg ochså bara för att det blåste.Men vi red han blev väldigt rädd en hel del i hörnen så han hoppade till väldigt mycket.Men jag var lugn och koncentrerade mig.Sedan så blev det lite värre så Mattis sa hur jag skulle göra riktigt bra tips.Han är väldigt duktig måste jag säga.Men sedan skulle vi trava han sa åt mig att blanda lite i traven ibland ha kort trav och ökad trav och vanlig för att kolla så Alf lyssnade på mig.Och det gjorde han ibland så blev han lite piggare och ville springa men jag bara saktade ner honom lite.Sedan skulle vi rida typ som en åtta över bommar som låg på marken.

Bild:

 
Så skulle vi rida sedan skulle vi blanda lite med kort trav och ökad trav.Det var väldigt kul.Alf gick på bra.Han är riktigt duktig på att ha kort trav.Men han ville inte riktigt öka traven så jag vi skänkla på en del.

Sedan skulle vi ett hinder först och det var det blåa till höger.Här är en bild på hur vi skulle göra det.Vi skulle komma i trav och få svängen så bra som möjligt.

Bild:

Här skulle det också bli som en åtta.Ni ser start följ bara den gröna sedan den brun/röda och sedan den blåa.Så skulle vi hoppa 5 gånger ungefär var.Det gick bar vi skulle som sagt komma i trav.Han blev lite seg första gången men fick honom över hindret.Hindret var på 50 cm.Sista gången så började han galoppera och då skulle vi hålla igång de i galopp och iså fall komma en gång till på hindret.Och efter det var det dags för banan.Här kommer en

Bild:

Hoppas ni förstår.Det var riktigt kul.De röda låg till en början för mig Emma och en till på sockerbitten.Och det blåa och gula för mig var på 50 cm.Banan gick bra hade problem vid 3 hindret han ville inte komma bakom konen (Den bruna cirkeln) Även fast jag drog och tryckte med vänster skänkel.Andra gången så satte han upp de rodda bommarna högst upp på sockerbitten så blev de 40 cm innan när de log så var de 20 cm.Och det blåa till höger var fortfarande 50 cm.Men det blåa till vänster närmst läktaren höjde han till 60 cm.Blev jätte glad att att jag fick hoppa det.Det gick bra vid 4 hindret så stannade han precis innan och sen hoppade han.De andra gick väl ochså bra :D Har bara ett problem när jag ibland hoppar jag lutar mig för mycket fram.Första banan så lutade jag mig som man skulle.På andra rundan så blev hälften bra och andra dåligt (för hur jag lutade mig) Det är för att jag har blivit lärd att luta mig mycket framåt.Men nu när jag lärt mig hur man igentligen ska göra så gör jag så.Men Alf ville fortfarande inte rida runt konen närmst läktaren så fick hoppa om 4 och 5 hindret så han runt konen.Och det gick :) Blev så stolt över Alf.Tyckte annars att lektionen var väldigt rolig,minnesvärd och lyckad.Gillar verkligen Alf han är toppen ♥

Har bara en video när jag hoppar 40 cm och 60 cm.Ville inte ha några bilder.Videon kommer upp idag.

Jag och Emma skulle ta en privat lekton för att hoppa.Men det gick inte så fick turen att få vara med i deras hoppgrupp:D Det blev billigare och roligare.Vi blev jätte glada för att vi fick den möjligheten :)


Pulka

Dags för pulka då :) Kommer känna mig som som ett barn igen ;)
Väntar bara på att Emma ska komma hitt :)
Mer kommer när jag kommer hem igen :) Då kommer även bilder på alla mina modellhästar och deras namn kommer bilder med snö och utan snö. (Ja snön kom bara nu i Bromölla -.-)
Och sen kommer jag skriva om vad som händer senare :)
Och berättelsen kommer även upp.
 Snubbi♥ Ska nog hälsa på honom någon gång nästa vecka och även Mr.Bean ;)
Haha nu kom det mycket i inlägg som ni inte vet om.

Söndag

Något stort händer på söndag :)
Det som kommer hända mig och Emma händer inte många kan jag säga ;)
Ni får reda på det vid 18:00
 

Del 5


Vildhästen

 

*BOOM*

 

Jag öppnade ögonen. Det blev väldigt ljust så jag kunde inte riktigt öppna ögonen jag var tvungen av chisa.

 

-Hur mår du?

 

Sa en kvinna som kom fram till mig.

 

-Bra. Tror jag..

 

Visste inte vad jag skulle säga jag mådde ju psykiskt bra men jag visste inte vad som hade hänt förens jag  tittade lite längre fram. Jag såg mitt ben. Jag hade gips. Vad hade hänt?

 

*Knack* *knack*

 

Det knackade plötsligt på dörren. Jag såg Kajsa. Jag visade med handen att hon fick komma in. Hon gick fram till mig och kramade om mig.

 

-Hur mår du?

 

-Bra svarade jag.

 

-Seriöst?

 

Va? Vad menade hon skulle hon också vända sig mott mig.

 

-Du har ju papper på benet.

 

Sa Kajsa med ett leende och ett skratt.

 

Jag tittade på henne med ett leende och vi båda brast ut i skratt.

 

-Jag har saknat dig.

 

Sa jag.

 

-Och jag har saknat dig.

 

Vi båda log mot varandra.

 

Plötsligt kom mamma in.

 

-Hej Kajsa skulle jag kunna få prata med Alice en stund.

 

-Ja visst.

 

Kajsa gick ut från rummet.

 

-Hur mår du gumman?

 

-Bra. Hurså?

 

-Men herregud du har ju brutit benet!

 

-Jaha.

 

Helt ärligt så brydde jag mig inte så mycket. Jag hade ett brutet ben som kommer att läka.

 

-Jaja jag har något till dig.

 

Mamma sträckte ner handen i väskan. Hon började rota i väskan.

 

-åhh jag måste ha tappat den. Förlåt.

 

-Det gör inget.

 

Sa jag och log.

 

-Var är pappa?

 

-Han klarade inte av att komma.

 

Mamma blev ledsen och la till en suck.

 

-Okej.

 

Ärligt talat så gillar inte jag pappa så mycket så jag brydde mig inte så mycket.

 

*knack* *knack*

 

’’Vem kommer nu?!’’

 

Tänkte jag.

 

Jag tittade vid dörren och såg Lisa.


Mina dagar

Såhär har Måndag,tisdag och onsdag varit.
Måndag:
Skolan var helt okej. En lugn skoldag. Jag gjorde inget specielt den dagen.
 
Tisdag:
Så var det ochså en lugn dag. Teen Wolf som väntade hemma på mig på datorn och min ridning.I nästa inlägg så skriver jag om den.
 
Onsdag:
Idag var det en väldigt rolig men ''tråkigt'' dag. Vi hade No i 1h och 30 min -.-
På sista paset så skulle vi byta platser. När vi skulle börja med det så kom en kvinna in och sa jag skulle vilja ha med mig (vi säger,vill ej skriva deras namn) Görka,Tomat,Majs och Sandra.
Jag bara ehh.... blev rätt rädd trodde jag hade gjort något sedan sa hon att vi skulle plugga matte hos henne.Vi bara okej.Så vi gjorde det sedan när det var slut så gick jag och Emma på läxhjälp så vi kunde plugga.För hemma så kan ingen av oss plugga.Och jag fick så mycket gjort så jag kommer nog klara förhöret imorgon på engelska ord och provet på fredag om de första människorna.
 

Del 4

Vildhästen

 

Nova satte av i full galopp mott Oscar och Lisa. Nova stannade en bit ifrån. Oscar tittade på mig, jag klarade inte av det. Jag satte av i fullgalopp tillbaka. Tårarna föll jag kunde inte hålla mig. ’’Varför?!’’ varför jag? Visste inte vad jag skulle göra. Jag hörde honom skrika efter mig, jag vände mig om och såg honom springandes efter mig, han grät ju själv nästan. Men jag ville inte stanna. När jag var framme så sadlade jag snabbt av och fixade iordning henne och lämnade henne i hagen. Jag tog min cykel och cyklade så snabbt att jag fick mjölksyra i benen. Jag cyklade mott stallet för att gråta ut mott Kajsa. När jag kom till stallet så var hon på väg därifrån hon såg mig. Jag var nog helt röd i ansiktet jag kände den sista tåren för nu som rann nerför min  kind. Det var så tyst jag hörde till och med tåren som föl ner på marken. Sedan sprang Kajsa till mig och kramade om mig. Medans hon kramade mig så sa hon tyst.

 

-Vad har hänt?

 

-Oscar…

 

Sa jag med en låg röst.

 

Jag bara stod där kunde inte gråta eller krama henne. Vi gick till hö skullen och satte oss där och pratade. Efter en stund så skrattade vi så mycket att vi inte kunde andas. Jag visste att det var dags att gå hem. Jag sa hej då till Kajsa och kramade om henne. Detta skulle vara sista gången jag ser henne på länge. Nu föll mina tårar då jag var på väg hem. Jag såg henne försvinna in i ridhuset. Jag gick sakta med min cykel.

 

 

*BOOM*


Ponny akuten

Nu har jag laddat för att se på ponny akuten kl 19:00 kommer starta den på datorn men koppla in så jag kan se det på tv:)

Har laddat med en läsk och klubbor och godis :)

Gillar verkligen ponny akuten :D Det är så spännande man kan liksom få tips mm :)

Hade tänkt att söka med Snubbi eller Mr.Bean men nej det blev det inte av :/


Del 3

Vildhästen

 

Medans jag sprang mott hästen så såg jag att det var en häst från ridskolan. Jag var tvungen att rädda den. När jag var framme vid vargarna och hästen så slog jag till alla vargar med den tjocka pinnen alla vargarna började gny sedan sprang de iväg. Jag tog av min jacka och och knöt den runt hästens hals sedan började jag gå med den tillbaka till ridskolan. När jag kom tillbaka så kom Ägaren springandes mott mig och kramade om mig och tackade mig tusen gånger för att jag hade hittat hästen. Jag berättade vad som hade hänt och som tur var så var inte hästen skadad så jag kunde andas ut. När jag var på väg hem så märkte jag att klockan redan var 21:07 jag började springa hem då det redan hade börjat mörkna. När jag kom hem så skällde mamma och pappa på mig. Jag orkade inte diskutera med de om vad som hade hänt. När jag kom upp på rummet så stod alla mina saker ner packade i lådor. Bara min säng var vid liv tänkte jag. Jag bytte om till och la mig i min säng. Jag kunde inte somna jag bara låg och stirrade upp i taket. Tankarna flög runt i huvudet ’’Vad ska hända med mig och Oscar?’’  ’’Jag kommer inte ha några vänner’’  ’’Jag kommer vara helt ensam’’

 

Dag 2

Jag vakande av att solen lyste rätt på mina ögon. Jag reste mig sakta upp och gick ner till källaren där mamma alltid jobbade på morgonen.

-Mamma?

 

-Ja?

 

-När ska vi flytta?

 

-Imorgon.

 

Sa mamma med en suck. Eftersom detta var min sista dag här så skulle jag ta vara på den. Jag bestämde mig för att rida min sköthäst en sista gång och ta god tid på mig med henne, jag skulle säga hej då till Oscar och Kajsa. Jag bestämde mig för att först rida Nova (sköthästen). Jag cyklade ner till stallet och tog in Nova från hagen jag ryktade noga igenom henne sedan sadlade jag henne och tränsade henne.

 

Sedan red jag ut i den vackra skogen som redan fått sin vackra löv tillbaka. Jag skrittade en stund sedan började jag trava jag valde att rida strand väggen för jag visste att jag skulle komma till stranden efter en stund så satte jag av i full galopp på vägen när jag var framme så kunde inte jag tro mina ögon det var Ocsar och Lisa. LISA ! Den elakaste tjejen i stan. De höll händer och skrattade han gav till och med henne en puss. Nu kom tårarna. Nova visste att jag var ledsen hon visste vad hon skulle göra. Nova satte av i full galopp mott ---- Oscar och Lisa  


Fotografering bokad

Imorgon så är en fotografering bokad för några hästar. Ska bli kul att fotta ;)
*klick*
 (Jag äger inte denna bild)

Come on

Lilla spel ladda!
Kämpa !
 

Del 2

Vildhästen

 

Alice tänkte efter. Plötsligt kom hon på att hennes mamma hade kollat på ett hus i USA.

 

-USA ….

 

Sa Alice med en låg röst.

 

Oscar tittade på henne med frågeställande ögon han höll på att börja gråta. Nu ville jag också gråta mer. Jag kramade honom. Visste fortfarande inte vad jag skulle säga ska jag säga hej då eller ska jag säga jag älskar dig. Jag kan inte bara stå här. Han slutade krama mig och sa.

 

-Jag hör av mig.

 

Det sa han sedan gav han mig en puss på munnen och gick.

 

Nu ville jag gråta men det gick inte. Jag ville vara stark men det gick inte. Så föll den sista tåren.

 

Jag bestämde mig för att samla mig så jag gick ut för att ta en promenad i skogen. Jag valde att ta varg rundan. Det sägs om man ser en varg här så kommer man ha tur. Jag ville se en varg men såg ingen. Jag gick längre och längre plötsligt så hörde jag något bakom mig jag vände mig om snabbt och såg en häst och vargar. Vargarna försökte attackera hästen. Jag tittade runt omkring mig och sen såg jag en stor pinne jag plockade upp den och sprang mott hästen och vargarna. Medans jag sprang mott hästen så såg jag att

 


Berättelse

Tänkte varanan dag lägga in 1 kapitel av en berättelse som jag har gjort.Här kommer första.

OBS : Kanske inte blir varanan dag då jag går i 7:an och har läxor mm.Men ska försöka få upp ett kaiptel varanan dag.

 

        Vildhästen

Alice satt på sitt rum och läste en bok om mustanger. Alice är en tjej på 13 år som bor med sin mamma och pappa. Plötsligt så hör hon en vassa gå sönder sen så hör hon hur henne mamma skriker på sin pappa. Alice försöker inte bry sig. Men det går inte. Hon stormar ut i köket där de bråkar och så tar Alice ett glas  och slänger det i marken och skriker  ’’nu får ni ta och ge er!! ’’

 

Sedan går Alice ut och tar sin cykel och cyklar ner till stallet som ligger en bit ifrån hennes  hus. Tankarna snurrar i Alice huvud. Efter några minuter så är hon framme.

-Hej Alice !

 

Ropar en röst, Det är Kajsa. Hennes  bästis

 

-Hej Kajsa! Ska du rida?

 

-Japp jag tänkte fixa Prins nu, vill du hjälpa till?

 

-Visst sa Alice med ett leende  på läpparna.

 

De gick tillsammans till hästen Prins. Prins är ett stort Arabiskt fullblod med päls färgen fux. Alice gick och hämtade hans rycktsaker och började sedan att rykta Prins med Kajsa.

 

-Du Kajsa?

 

-Ja Alice?

 

-Jag tror..

 

-tror vad?

 

Sa Kajsa med en misstänksam röst.

 

-Jag tror att min mamma och pappa ska göra slut.

 

-Va?! Varför tror du det?

 

Sa Kajsa med en arg och sorgsen röst.

 

-De håller på att bråka. Och ibland så går saker sönder.

 

-Ussh stackars dig.

 

-Tack, tror jag.

 

Sa Alice med en sorgsen röst. Hon var ledsen och rädd för det värsta.

 

-Så Prins verkar klar nu. Jag ska hämta sadeln och tränset. Kommer snart.

 

-ok jag väntar här.

 

Kajsa gick iväg. Efter en stund så var hon tillbaka. Hon slängde upp sadeln på Prins som inte brydde sig. Sen så spände hon sadelgjorden. Sen så satte hon på tränset, hon fick problem med tränset. Prins ville inte öppna munnen. Men Kajsa gav sig inte, hon stoppad in fingret och för att få han att gapa och det gjorde han. Prins gapade och då stoppas hon in bettet. Bruno hattade bett. Han gapade hela tiden när han hade det i munnen.

 

-Så då är han redo. Jag går ut till ridhuset nu. Ska du kolla?

 

-Visst.

 

Jag hade ändå inget annat för mig. Kajsa ’s grupp började med att skritta i höger varv, sedan efter en stund så ökade de till trav och gjorde arbets  trav. Sen fattade de  galopp och höll sig på små volter  vilket var svårt. Sedan fick de hoppa 80 cm. Kajsa var jätte duktig. Alla var det. Även Alice hon hade ridit sen hon var bara 2 år. Efter 30 min ridning i ridhuset så red de utt. Alice sa hej då till Kajsa för att Alice skulle hem. Alice tog sin cykel och cyklade hem. När hon kom hem så stod det väskor och lådor utanför.  Alice gick in och sa…

 

-Varför står det lådor och sånt här utanför?

 

Alice var bekymrad och anade de värsta.

 

-Gumman..

 

Sa Alice mamma med en tung röst. Man såg att hon hade dåliga nyheter.

 

-Ja..?

 

-Du och jag ska flytta. Din pappa och jag ska skiljas.

 

Plötsligt så kände Alice hur hela världen föll i bitar. Hon blev helt bleck i ansiktet. Hon sprang upp på sitt rum och tog sina porslin hästar som hon hade fått av sin mamma och pappa och slängde de i golvet av ilska och sorg. Alice blev nu ännu mer förbannad så hon tog sin vass och lyfte den i luften för att kasta den. Plötsligt så grep nån tag i hennes  arm och stoppade henne. Hon vände sig om och där stod Oscar, hennes kille. Alice grät. Hon hade inga ord… hon hade bara sorg inom sig.

 

-Alice lugna dig.

 

Oscar hade en lugnande röst. Alice hade fortfarande inga ord. Hon var helt förlamad. Oscar tog sakta vassen och ställde ner den. Sen gav han henne en puss på kinden.

 

-Hur mår du?

 

Sa Oscar.

 

-Inte alls bra…

 

Sa hon med en tung röst.

 

-Vet du var ni ska flytta?

 

Alice tänkte efter. Plötsligt kom hon på att

 

________________________________________________________________________________

Bra? hur tycker ni den är än så länge?


Badar

I havet !!
hehe nej skojar när ni läser detta så är jag och Emma och badar i Kristianstad's badhus.
När jag kommer hem så ska jag berätta hur det var mm.

Nya modellhästar

Sedan ni såg mitt inlägg om mina 3 modellhästar så har jag fått totalt 6 nya och lite nya saker.har även sadel,träns,grimma,täcke stall mm.Mer om detta kommer senare.

Mobbning

Tänkte ta och sncka lite om mobbning.
Mobbning är något som sker varje vardag,kan vara varja skoldag,morgon,kväll fritid eller någon annanstans eller en annan tid punkt.Tyvärr så tar många livet av sig på grund av att de är mobbade.Och detta tycker jag är hemskt.
På många skolor så bryr sig inte lärarna/läraren. Jag har själv blibit mobbad i 3 år.På min skola så bryde sig ingen lärare de sa alltid någor i denna stil
''De är bara att låsas att det inte finns''
''Låstat att det är luft och ignorera''
''De gör så bara för att de gillar dig''
 
Det går tyvärr inte att låstsa att de inte finns det går inte att ignorera de.Man hör ändå och det är då oftats man vill gråta och springa därifrån.Lärare borde vara mer uppmärksamma.
Om du blir mobbad så säg först och främst till din lärare eller många lärare sedan kan du prova att säga till rektorn och även berätta för din förälrdrar.
Jag har sett 2 filmer som handlar om mobbning jag rekomenderar ER som mobbar folk och även er andra att se dessa.
 
Cyberbully:
Tonårstjejen Taylor Hillridge får en laptop på hennes födelsedag och går med på ett socialt nätverk. Hon börjar känna sig ensam när hennes vänner fryser ut henne och Taylor faller offer för cybermobbning.
 
 
Älska mig:
Alice är en lugn ung flicka. Hon bor med sin mamma och yngre syster. Hennes bästa vän är Josse och de brukade ha kul och bada tillsammans. Men allt förändrades när Josse träffade Sara och Olivia. Alice blev lämnad ensam. Sara, Olivia och deras vänner börjar trakassera och provocera Alice. Det går så långt att hon tänker på att ta sitt eget liv. Men vad händer när någon börjar bry sig om henne?
 

Mina projekt

Hej mitt ena prjoekt blir inte av.
Detta var mitt projekt.
Jag hade hittat en medryttar/fodervärd's häst men hon ville ha betatlt för fodret.Och det kan jag tyvärr inte först och främst så blir det för dyrt och ja...
Så det blir ingert av det.Men det är andra är på g. Så mer får ni reda på snart ;)
 

Mina nyårslöften

Dessa är mina nyårslöften för 2014

• Komma igång bättre med skolan

• Ska inte använda datorn hela dagen som jag gör :/

• Komma ut på pay och jumper och även kanske pay and ride (tävlingar på Bokeslätt)

• Hitta en medryttar/fodervärd häst innan Februari är slut.

• Bli mer aktiv på lektioner

• Bli bättre på att rita/skissa

• Fotografer mer

• Komma igång bättre med bloggen

Arkiv bild
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Gott Nytt År !

Gott Nytt År Alla !!!
Mitt år har haft framgångar och måtgångar bra stunder och mindre bra :)
Några av dessa saker har hänt 2013.
 
• Blev medrttare på Mr Bean sedan Snubbi
• Såg Robin stjernberg och fick en autograf
• Flyttade till hus
• Började 7:an
• Spräckte min iphone skräm
• Blev stekrad med en häst för första gången
• Hoppat 60 cm
• Tävlat i hoppning (Fick en rosett)
• Red Smulan
• Fick mitt Pokemon x till mitt Nintendo 3ds XL
• Fick ta farväl av Snubbi och Mr Bean och Smulan :(
• Bästisarna har stötat mig i vårt och tort ♥
 (OBS jag äger inte denna bild)