Kreta <3

 Hej för några månader sen så var jag på Kreta i Grekland :D jag älska Kreta <3 det var så mysigt,varmt och härligt.Älskade stranden,pollarna och såklart VÄRMEN :D
Sanden var varm och skön.Vattnet,var rent,härligt och lagom kallt/varmt.Shopparna var ja ni vet yp fattiga.Men en del var bättre.Men resturangerna var jätte bra.Det fanns en riktigt fin.Vi hade 1 favo resturang där vi ått 4 gånger.Här kommer bilder
 

Ny design :D

Hej som ni ser så har jag en ny design och en ny muspekare på min blogg :D Love it :D tyvärr så kanske ni ser x uppe i vänstra hörnet och under headern på vänster sida.Jag försöker fixa det ;) håll ut.Men vad tycker ni annars?

hemma

Hej jag är hemma från skolan.jag skriver bara lite snabbt så ni vet om det inte kommer inlägg idag.
Jag mår dåligt.Det är därför.

Shoppat ! <3

 
 
 
 

 

Jag ska ocks lägga utt bilder på västen och den klänning som är på bilden fast i blå som jag köpte.Här komemr bilder från affären.
 
Som sagt så gick vi och fikade sen. Här kommer bilder på bakelsen som jag valde.Och en bild på olika bakelser.
Här kommer bilder från hööks.

 

Så :) hoppade ni gillade detta ;)

Spricka

Hej jag har dåliga nyheter:/ JAG HAR SPRICKOR PÅ MIN IPHONE !!!!

Jag tappade min iphone på golvet i skolan. Hela framsidan är i princip full med sprickor. Har just nu skall över  framsidan. Min bästis bror ska fixa den, så det är ju bra. Här kommer en bild.

 
man ser tyvärr inte riktigt.Men ni ser ändå.

 

 

Skola

Sitter ju ny vid en dator i skolan på enh lektion.Min grupp jobbar på en redovissning.Men vi har inget att göra.Så vi chillar ;)
Kommer skriva mer när jag är hemma.Kommer hem vid 4.Ska vara med kompisar;) ses

Morgon

Hej bloggen :D när jag vaknade så fick jag passa min lillebror:) han var väldigt bussig.Sen så satt jag vid datorn,och åt frukost.Snart så måste jag städa lite:) kan ni gissa vad som händer runt slutet av månaden? ;) det är en hemlis.Om nån vet och skriver det som en kommentar så tar jag genast bort den mm.Detta ska vara nått kul:)
Ses nu ska man städa.

Natt humor !

Just nu så sover jag över med Emma.Louise mådde inte bra.. så hon åkte hem :(
Men nu har jag och Emma gjort en typ serie;) här är den:)
hahahahaha :D
 

Dållig bloggning!

Hej sry för dålig bloggning:/ har ej haft tid.Men nu tänker jag berätta om miniridlägret:D
När vi kom ditt så fick vi våra stugor.Sen så delade de utt hästar till alla.Jag fick Joey.Jag var väldigt tveksam till det.Sen så fick man ta ett grimskaft och gå utt i hagen och hämta hästen man skulle rida.Joey hade ingen grimma:/ så jag fick problem,men vi löste det.Det blev problem med att fånga in Clever för nån (clever är ledaren)
Men till slut så gick det;)
Sen så fick vi ju då fixa iordning hästarna.Joey var väldigt tjock så det blev ett problem sen så tramsade han när jag skulle få på tränset.Men jag fick hjälp med det.Sen så gick jag in i ridhuste med han och satt upp.Han var väldigt snäll,lite busig.Men det gick bra.Vi travade,skrittade och såklart galopperade:D Han var jätte duktigt.Sedan så tog jag in honom till stallet och sadlade av och tog av tränset.Sen så gosade jag lite med honom.Sen så fick vi packa hö.Sen när alla hade ridit så fick vi släppa utt hästarna vi hade ridit.Jag fick såklart släppa utt Joey.Han blev jätte glad av att komma utt.Han sprang iväg på en gång.Sen så gick jag och Emma och kollade på när några hoppade.De hoppade JÄTTE högt.En hoppade barbacka :O Jag och Emma bara 'OMG'
Sen så var det lunch.Det var spagetti och köttfärsås.Mums det var jätte gott <3 När alla hade ätit så fick alla fritt i 1 h.Jag och Emma var mest i stugan.Och vi var lite med hästarna som var inne.Sen så var det lekar och fika.Det var jätte kul:D sen så skulle alla gå till stugorna.Man vi sova om man ville.Jag och Emma satt uppe till minst 23:46.
                                                                                     Morgon
På morgon så ringde de i klockan vid 08:00.För då var det frukost.Det fanns juice,flingorn,macka mm.Jag tog en macka med skinka,en skål med flingorn och juice.Sedan var det dags för ridning.Vi fick hämta hästarna igen från hagen.Jag hämtade Joey.Sedan fixakde jag iordning honom:D sen så red vi.Och den sista dagen så fick vi hoppa.Det var jätte kul :D vi fick hoppa en bana med 5 hinder.Joey hoppade shit högt.Ni skulle ha sätt.Efter ett hinder så tappde jag balansen och föll av.Jag flög framför Joey,som tur så backade han.Sen så fårtsatte han att gå medans jag hade fotten i stygbyggeln.Haha jag var glad när jag föll av,vet inte varför.Jag fick inga skaddor.Men jag fick massa sand i byxorna.Jag satt upp på en gång om hoppade om:) Sen så var det slut:)
Idag (den 13 april) så var det ridning på ridskolan.Louise ville byta häst med mig.Jag hade clecer.Så hon fick clever och jag valde JOEY!!!! hihi <3
Så jag red honom.I början så var han lite busig.Men han skärpte sig.Jag galopperade med han.Idag så fick vi hoppa ett x.Jag fick galoppera och trava över de.
Så :D Och så har jag haft 3 nationella prov i No :/ puhh
Nu ska jag slappa ses;)

Hoppar

Hoppar med Dot <3