Lov+Liseberg+Universium

Hej för föra veckan så hade vi lov :D det var jätte kul.Veckan efter på onsdag så åkte vi till Universium :D det var JÄTTE HÄFTIGT!! det fanns fiskar,hajar,krockar,fåglar,dinosaurier,polis rum,rymden rum,rum med aktiviteter:D det var så himla coolt <3 jag älskade det.När alla var klara så gick vi till Liseberg.Jag kommer berätta mer om det kanske imorgon.Min dator ska kollas.. igen... jag hade inte datorn i torsdags eller fredags.. den var helt knäpp så den skulle kollas.Nu är den lite knäpp så den ska kollas igen imorgon.Men om jag kan ha den imorgon så kommer ett stort inlägg med bilder och text om liseberg och universium :D

fail


Hoppar

Hoppar med Dot <3


Ridning +skola

Hej det har väll varit sådär i skolan... läxor.. men inga prov :D men idag så hade jag och emma np prov i engelska. Det var ett muntligt. Vi skulle ha talkshow:) det gick jätte bra :D får nog ett B:) haha nej.. jo kanske:) fick det innan på det np engelska provet. Men idag efter skolan så fick jag, Emma och lollee sträsa hem till mig för att vi skulle rida en prvat lektion .När vi kom fram till stallet så fanns ingen där :/ men vi hittade alla i hagen :D så sen fick vi 5 min på oss... men vi han:D jag valde Alf (min bebis) <3 jag trodde det skulle gå kanon idag men not... Alf så så jäkla seg, och det var Cossan och Clever också lite.. men Alf ??!! asså omg man höl ju på att dö. När vi hade travat första gången och skulle göra volter så slutade han trava. Jag satt och skänklade och skänklade och skänklade och smackade som satan... försökte med spöet.. men sen kom läraren och tog mitt spö jag bara ''hur ska jg klara detta??'' tänkte jag hehe :) det gick inte alls.. jag sat och svetades som en gris på julafton. Sen så fick jag redda på att jag liksom skulle andvända skänklarna mycket längre bak. Det hade jagaldrig lärt mig.. jag hade henne från början.. men jaja ;) man lär sig av sina mistag.Men det gick ändå inte rikrigt.. sen så när deyt var typ en halv timme kavr så fick vi rida i padocken:D hihi kul :D :DDå blev han mycket piggare. Och glömde nämna när vi skulle galoppera så gick det knappt. Sen så började hon komma imot mig och alf och då satte han fart hehe :D men sen lyckade jag. Men det var svårt. Men sen i paddocken så gick det sådär. Han var ju som sagt jäkligt seg idag. Man fick liksom sitta och trycka med skänklarna o galoppa fattningen och sedan andvände och ta tillbaka de och allt.. så himla mycket att göra på en  och samma gång.puhh.. Men till slut så gick det bra:)

 Sen kom jag hem och städade på rummet och satte mig vid datorn. Och jag har också varit ute med min kanin <3 Jag vissar bilder på han snart.

 I Lördags så sov jag över med 2 bff :D Samantha och emma.Vi var i e stuga på *pip pip* Det var så himla mysigt:D vi dopade fötterna sprang på bryggan, åt glass, tittade på son contest,klätrade i träd,hoppade studsmatta och mycket mer :D Vi hade jätte kul.Och hon hade också med sig sina 2 hundar Essie (stora) och Indra (valp) hihi <3 så söta.

 

Detta blev en hel del :D nu kommer bilder på min kanin :D <3

 

Dålig bloggning ;/

Hej jag vet dålig bloggning :/ bad... förlåt har inte haft tid och har glömmt bort den helt.Har haft en hel del att göra.Har haft problem med skolan, tänker inte berätta.Och sen så har jag hålt på för fult med hemligheten ;) snart berättar jag den.Sen har jag haft prov.Och massa annat.Men jag kan berätta lite om ridningen nu mm.
 
Vi bytte hästar för 2 lördagar sen.Jag fick min lilla älskling Bella ♥
Hon var lite sur och envis när jag skulle rykta henne.Hon försökte bitas och sparkas... puhh blev faktiskt väldigt rädd.Jag fick råd av en person på stallet.Han sa ''bara fårtsätt så hon inte tror du är rädd vissa att du betsämer''
Jag visste det lixsom men jag blev mer självsäker när nån sa det, haha kontisgt va ;) Men sen så fick jag rida henne.Hon var snäll.Hon var väldigt lugn i skritten.När vi skulle börja trava så lixsom hoppade hon upp i luften och sparkade lite,så jag lugnade ner henne och tog det lugnt när jag skulle trava.Det gick.Sen så skullevi galoppera.Det gick jätte bra !! man behövde bara göra galopp skänkel och så gick hon upp i galopp!! men galoppen var inte världens mjukaste galopp.Den var hård och skummpig.
Nästa lördag så skulle vi rida utt :D jag hade då Bella.Hon var jätte lugn och snäll ♥♥
Vi skritade hela tiden.Det var många backar.. puhh sen så kom vi på gräs då ville alla trava så fick gick upp i trav förutom Bella,Dot och Alf som var bakom mig.Bella fick en kick och började galopper och då började de bakom att också göra det.Fick en jätte snabb reflex oh saktade av henne direkt.Sen så fick vi rida i padocken.Där fick vi trava och galopper.
Så det var mina 2 lördagar.Sitter nu i en tält säng hos bästisen Lousie.Vi har sovit över:) vi kollade på 2 filmer de var jätte bra.Och vi åt popcorn och drack saft och läsk.Vi ska göra oss iordning inför ridningen.Jag kommer ha Bella igen.Vi kanske kommer rida utt igen eller hoppa eller bytá hästar eller ridabarbacka.Har hört allt det så vi får se;)
 
Och jag var i stan igår.Jag och mamam handlade för 2400 kr $
Bilder kommer senare ;)