Film !

Kolla nu på film :) kan ni gissa vilken ? hehe
 

Glöm inte..

Glöm inte sanning eller konkan länk: http://youngsassa.webblogg.se/2013/september/sanning-eller-konka.html#post-comments
 
Och bloggtävlingen: http://youngsassa.webblogg.se/2013/september/bloggtavling.html#comments
Ps.Måste skriva ner regler mm och hur det ska gå till.Inna tävlingen komer ut.

Kreta dag 1

Kommer varje dag lägga in alla bilder till just kreta dag 1,2 mm.Dag 1 tar jag ochså som kvällen vi kom ditt.Dag 2 började vi med allt.
Men här kommer dag 1.
 
 
 
 

Bloggtävling!

Pratade med mig själv igår på kvällen.Och kom fram till en blogg tävling hade inte bara ork att skriva det igår kväll.Skulle skriva det idag i skolan men det gick inte på Samantha's telefon.Så jag skriver det nu.Bloggtävlingen kommer ha ett riktigt pris.Vill gärna h fler besökare också då blir det roligare för er och mig.Mer om tävlingen kommer snart.Tipsa gärna vänner mm om min blogg då kan tävling komma upp snabbare ;)

Snubbi = provridning

 

Idag var jag ocg provred hästen Snubbi. Vi tog först in Smulan och Snubbi från hagen. Sedan ryktade vi de. Snubbi var lite försiktig han lät inte mig borsta honom innan han fick inspektera borstarna :) Men han var riktigt snäll att ryckta och ta hovorna. S en så sadlade vi och skulle sen sätta in betet.

 

hmmm.... tänker ni då. Hur gick det.. jo han lyfte upp huvudet så Samantha fick hålla ner det. Sen fick vi in det. Sen så skrittade vi mott skogen. Vi gick in i en skog där det var 2 stockar på marken så hästarna fick hoppa. Han klarade det. Sen tog vi lite trav och lite galopp eftersom han inte är riktigt igångsatt. Och några små hinder till. Sen efter ungefär 1h och 30 min så var vi nästan tillbaka. Vi var tvungna att gå över en väg och då stannde han och tittade åt höger sen vänster :D höll på att dö av sött hett. Så himla gulligt. Sen gick vi typ 2 steg sen stannade han och stirrade på en bil som var parkerad och ville inte gå så jag vill röra till baken lite med spöt. Sen kom vi tillbaka vi svampade av de och gick tillbaka med de till hagen. Sen skulle vi ge de hö och 2 andra hästar hö så det gjorde vi sen så åkte vi hem. Det var en riktigt rolig dag.

 

Sammanfattning om Snubbi.

 

Han är en riktigt snäll och trygg c ponny. Han har inga problem han är en enkel ponny med lite energi i sig. Han har tävlat innan och det har gått bra för han. Han är född 1994 han är en fux. Och är en korsning. Han hare tävlat upp till 90 cm. Nu kommer bilder på han. Jag kommer rida igen imorgon. Men kommer ha utvecklings samtal vid 16.Så direkt efter det sticker jag och Samantha och rider.

Ps jag och Samantha kallar han för gubben.

Har video och bild när jag rider väntar bara på att de ska komma från Samantha :)
 

En dag klar,4 kvar.

En skol dag klar.4 kvar :/
Jag hade en väldigt rolig skoldah idag.Jag kom hem för ungefär 40 min sen.Nu väntar jag på att Samantha ska komma med sin pappa.Sen sticker vi upp till Smulan och Snubbi som jag ska prov rida.Ska bli kul.Samantha har lite papper om han.Kan ta bild på de senare när jag kommer hem.Men har ridkläderna på och när jag kommer hem så ska jag äta pudding och uppdatera bloggen.
Ps.Glöm inte att kommentera Sanning eller konka inlägger ;)

Sanning eller konka!

Och jag tänkte att vi kör sanning eller konka.Ni får skriva hur många sanning och konka saker till mig.Sen kommer jag skriva ner alla som jag kan utföra på lappar.Sen kommer jag dra och utföra eller berätta det som står på lappen :D hoppas ni vill se mig göra saker :) Det kommer isåfall på en video :)
Ni har fram till onsdag på er att skriva sen på torsdag så börjar jag :D

Fifad header..

haha vilken mifad header det blev :) måste verkligen fixa det :) Men inte nu.Nu ska jag duscha :D Ses!

Hästen Snubbi :D

Fick ett sms från Sanna idag. (sanna är den jag var medryttare hos)
Så här står det:
Hej tjejer, ny häst i stallet.
Liten c ponny han heter Snubbi. Vill ni rida i veckan så vill jag veta vilka dagar redan nu.
Obs vuxen ska vara med.
Ingen hoppning denna vecka.
Och ni ska ha reflexer efter 18. Mvh Sanna.
Haha det 4 sista meningarna var kanske lite onödiga.. haha :D
Men jag ska prov rida han imorgon vid 3.Då åker jag och Samantha upp ditt.Samantha följer ju med för att hon är fortfarande medryttar på Smulan.Ska bli kul.Får se hur det går.Om jag vill vara på den så kommer jag rida igen på tisdag.
 Bild på Mr Bean.

HEREGUD !!!!!

:O HEREGUD !!! HELA 166 besökare idag :D otroligt !!! Ni kan inte förstå hur tacksam jag är ! :D
Så otroligt tacksam alla ♥ puss :D
Bildbevis:
 

Vaknat

Hej har nyss vaknat och ligger i sängen med datorn.Ska snart äta frukost :) Vad ska ni göra idag? jag ska plugga och slappa :D

Ridningen idag !

Idag så hade vi ridning.Jag hade Alf.Idag så red vi mäst över bomar mm.Sen så fick vi komma i galopp över 2 bomar som låg mellan ett visst avstånd.Vi skulle räkna hur många steg hästarna tar.Vi skulle få det till 5.Sen så skulle jag få det till 3.Så jag fick öka rätt mycket.Alf blev jätte glad när vi ökade så han öste på.Upptäckte det odag att han ochså älskar att hoppa.Har inte hoppat med han innan.Men nästa vecka har vi Teori.Och veckan efter det är det häst byte och hoppning :D Jag önskade Joey.Älskar han och Alf ♥
För et stund sen så gjorde jag tomat soppa och plockade vår äpplen.Våra är jätte goda ♥ sen så gjorde mamma äppel paj mums ♥ Men först blir det mat.

Har du 25 000 000 kronor ?

Vill du bo slottslikt med dina 20 hästar runt hörnet? Har du dessutom 25 000 000 kronor som du inte vet vad du ska ha till?
Framsida:
 
Grusväg:
 
Rum:
 
Sovrum:
 
Badrum:
 
Nytt renoverat ridhus:
 
20 boxar av högsta kvalite:
 
Baksida:
 

The Sims 3

Hej här kommer lite bilder från mina hästar på mitt nurvarande hushåll.Hon avlar på Painta's.Jag har gjort de 3 nurvarande.Det finns Dace,El,Milon.
El:
 
Dacke:
Det är fler på han.Han inte ta bild på El.Spelet la av helt.. så ja.Men jag ska fixa det.Vad tycker ni om Sims inlägg? eller vill ni kanske ha series med sims?
 

22 nov + hunger games 2

Den 22 november fyller jag 13 år :D och då kommer hunger games 2 ut på bio :D Vilken present.Hihi
Jag älskar hunger games ♥ ska lätt se den med mina vänner.Jag önska mig en del när jag fyller år.Detta önskar jag mig:
 Gitar
 
 
Sims 3
 
Och pengar :D
Hehe önskar jag får det.Helst gitar och sims 3 island paradise.

Prov,prov och återigen prov

Har haft 3 prov denna vecka...
Hade 2 i matte.Den första var enkel men den andra var jätte svår för mig.Hade lixsom inte jobbat med det så visste typ inget.Sen idag så hade vi prov i SO på Lag och rätt kunde inte 2 saker.Men det är okej jag tyckte jg gjorde bra ifrån mig ändå.Och snart ska vi ha spanksa prov.. puhh det är bara att sätta igång och öva ;) Önksa mig lycka till :D

Ridning imorogn :D

Imorgon har jag ridning igen.Kommer ha Alf sen nästa vecka ska vi ha teori nästa efter det ska vi byta hästar och nästa efter det ska vi hoppa.Vi kanske ska få hoppa 60cm.Jag galopperade sist utan stigbygglar.Men mamma fick inte med det på film så det var ju synd.Vi fick ju som sagt öka galoppen och så.Men bilder kommer imorgon från ridningen.

Hemkunskap !

Jag och Samantah gjorde världens godste tomat soppa igår på hemkunskapen :D Vi skulle dela allt på hälften.Men vår blev jätte god.En tjej i klassen fick smaka och hon älskade den.Jag och Samantha blev jätte stolta över oss själv.
 

Sov sött Rocco :_(

Hej nu har Rocco från Bokeslätt somnat in.Nu galopperar han med alla andra sina häst vänner i de gröna ängarna.
♥ R.I.P ♥
 

Utmaningen !

Hej !
Tänkte börja med Utmaningen! Såhär går det till:
1.Ni väntar på ett inlägg som heter ''Dags för utmaningen''
2.Ni får kommerntera en utmnaing jag ska göra.
3.Jag och nån (Emma,eller Samantha) eller jag själv.Beror på om de vill hjälpa mig att bestäma ;) Kommer komma överens om en utmaning jag ska göra :D.
OBS:Det måste vara nått jag kan göra.Inget som är typ omöjligt. Te,x hoppa ner för ett vattenfall,Paddla i en flod,hoppa bundige jump.
Ni fattar ;)
Hoppas ni vill se mig göra saker :D
 

! Frågestund !

Hej har nu en fråge stund ! Fråga på! Ni har till 18:00 imorgon :D sen svarar jag på de.
Jag kommer vara ärlig ♥

Design...

fyy har suttit och ändrat diesign om och om igen.Pallar inte mer.Det får vänta.Kom hem från skolan för ett tag sen.Ska ta och städa rummet nu och sen ska jag kasta in lite inlägg och sen måste jga plugga har 2 prov denna vecka...

Ridning

Här är en video som jag satt ihop från ridningen igår.


Nu ska jag ''hoppa på tåget''

och göra video inlägg :D fick göra om en 3 gånger men alla de gångerna så gick allt fel.Så jag bli s sur så jag struntade i det.Men ska fixa videon som jag höll på med :D lovar :D
Video inlägg kommer snart.

Kreta

Jag har ju inte skrivit om kreta veckan det är för att jag inte har haft tid,årk.Det är väkdigt långa och jobbig.Men jag tänkte att jag kunde lägga upp bilder på det jag har köpt i Kreta om ni vill.Om så kan jag fixa dag 1,2,3,4,5,6,7 från kreta mm.Men det bli bara bilder vad säger ni om det? eller fixar jag en video om sakerna jag fick? vad tycker ni? Ni får kommentera ;)

Skolan

Imorgon är det skola igen då kanske en Polis ska komma:D Ska ställa dessa frågor: Har du någon gång blivit skjuten eller slagen av tjuven?
Har du polishund?
Är det svårt att bli polis?
 
För att jag vill gärna bli polis med hund eller ridande polis.Jag älskar hästar,hundar och poliser så det passar bra.Svårt att förklara varför jag vill bli polis bara är så :D
 
Polishund:
 
 
Ridande polis:
 
 

Dålig bloggning

Hej vet har haft dålig bloggning.I måndags förra veckan så började ridskolan.Jag red i lördags.Jag fick min älsklings häst Alf :) Blev jätte glad.På ridlektionen så skrittadevi,travade,galopperade ocg gjorde volter.Alf var jätte duktigt lyckdes göra samlad trav med han :) har alldrig lyckatsgöra det på en annan häst.Här kommer bilder från den lördagen:
 
 
Igår så var det ju lördag och då red vi också :)
Då så fick vi skritta,trava,galoppera.
Och vi gjorde lite övningar.Vi skrittade och medans vi skrittade så fick vi ta ur stygbyglarna sen ta på de sen ta av och komma fram i trav.Det var kul,höll på at trilla av kom jätte mycket åt sidan men kom upp igen.Sen skulle vi ha en tävling vem som trampar ner hällarna bäst.Så istället för ta i tårna så satte man i hällen.Sen så skulle man komma fram i trav haha tappade de på en gång.Så jag åkte ut :D Men jag fick trava utan och då kom jag för mycket och sidan och ramlade avJag skrattade hela tiden.Haha Emma sa att det så roligt ut.Alf han travade iväg sen så märkte han att ingen styrde så  han stannade och sen tog Jonna han.Så jag ska bara ramla av 94 gånger till.Man säger ju att man ska ramla av 100 gånger för att bli en bra ryttare.Sen så fick vi ta en sista galopp jag ville prova att ha hällen i först det fick jag.Sen galopperade jag och jag frågade om jag fick ta ur de så att jag galopperade utan stygbygglar.Det fick jag så jag gjorde det.Det var jätte kul :D kan inte beskriva känslan.Det var första gången blev stolt över mig själv :D Bilder kommer sen.

Glömde..

om ridskolan ! Tack Emma ! hon påminde mig.Kommer nog få någon av dessa:
Alf
Joey
Bella
Dot
Yellow sun
Snövit
Goldfire
Men mest troligt:
Alf ♥
Joey ♥
Bella ♥
Dot
Yellow sun ♥
♥=Mina bebisar :D älskar de över allt annat :D Bilder på de flesta av de.
 
Alf:
Joey:
(På de sudiga så galopperade jag)
Dot:
Har tyvärr inga bilder på Yellow sun eller Bella.Men fixar det imorgon :) nån mer som rider på bokeslätt?
 
 

Dagen's..

Hej tänkte börja med sånt dagens outfit och dagens frisyr :D vill ni ha det?

Ridskola :D YIPPE !!!

Ja imorgon är det ridskola för min del :D så himla glad :) längtar sjukt.Kommer bilder och sånt imorgon.Vet inte riktigt vad jag ska säga ;)

Pluto

Hej Emma var ju medryttare på en häst vid namn PLuto men för nån vecka sen så hände nått förfärligt.Kommer inte berätta allat i detalj.Men hon fixade honom sen skulle hon rida med han och Samantha i padocken.Sam hade Smulan.Jag,Sam pappa var där och några andra.Pluto tramsade hela tiden stack som ahn ville.Sen började han galoppera och sen flög Emma var och fick näsblod.Hin blev shit rädd.Sen så håll de andra 2 kvinnorna han och så sen började han vända och STEGRA :O sen stod jag vid sidan av han och då började han vända mm så jag flög ner på marken och blev nästan nedtrampad av en tjuk häst.Ja hästen var inte väll inriden han har ingen respekt allas för nån.Det var de ;)

Roligt med vännerna :D

Hej igår sovde jag över med Sam och Emma.Vi hade så himla kul :) kommer mer om det sen.Nu ska ni få se lite hur vi hade det ;)
Hunden är Samantha's.Hon är en Golden retriver.En jätte go tjej vid namn Molly :)