Åker snart:D

Snart ska jag åka till min ridning:D det kommer bli kul.Skriver sen hur det gick <3

Påsklov !!!!!

Idag (Torsdag) så fick jag påsklov :) gött :D ska rida nu på lördag (pirrigt) för att vi ska byta hästar:D Och min bästis ska börja i min  och Emma's galopp grupp på ridningen:D det ska bli jätte kul.Alla 3 är bästisar.Sen kommer jag gå på miniridläger från onsdag till torsdag:D det kommer bli AWESOM <3 man får rida båda dagarna och sova över om man vill.Ska gå med Emma.Sen kommer jag kanske rida på påsklovet nästa vecka.Vet ej om det är ridning;(Men hoppas det:) Snart jag också ha genrep för min gympa uppvisning.Några veckor efter det så är det uppvisning:D Mer bilder kommer imorgon.Kommer ej skriva något på onsdag eller torsdag är på miniridlägret då:) kanske ett inlägg innan jag åker.Vi får se;) men Glad påsk <3

Bani <3

Hej gick ut med min kanin för ett par dagar sen;) här kommer bilder:
Visst är han sött? Vissa tycker att han är läskig med röda ögon:D skriv om ni tycker det.Ni behöver inte skämmas,jag blir ej arg;)

Hoppat !! <3

Hej idag på ridningen så hoppade jag för första gången :D det var jätte kul:) vi kommer hoppa var 4 gång.Jag fick en häst som hette Dot.För att Bella hade ont i ryggen:/ jag lyckades bara komma i galopp när jag skulle hoppa.Det gick inte på fyrkants spåret:( Ingen i vår grupp trillade av:) Det är jag på den vit,bruna hästen. Här kommer lite bilder:
Försöker lista utt hur jag ska göra för att ladda upp bilder:/ nån som vet hur? (inte från youtobe)

Haha

Älskar denna låt :D tycker den är jätte rolig:) kommer skriva en hel del och ladda upp bilder imorgn;D

Veckan!! Prov :O

Hej förlåt för att jag inte har skrivit på länge.... Har haft 4 nationella prov nu:O kunde inte totalt 3... :/
 
Tisdag:Så var det skola.Det var en ok dag.Det var fisk i skolan:/ fyy.Jag och 2 gjorde en hemlig sak för att vi inte skulle vara hungriga:D Det är en hemlis mina kära vänner.
 
 
Onsdag:Så var jag med Emma och Sam:) Vi hade jätte kul:) Vi flummade typ:D Kl 18:00 - 20:00 hade jag kväll's gympa:D gjorde lite volter fick träna på mitt inhopp.
 
Torsdag:Så chillade jag.Jag var hemma och slappade för det mesta.Och övade för NP matte prov.I skolan var det kyckling soppa:/ blä..Åt 3 knäckebröd.Älskar knäckebröd.
 
Idag(Fredag):Så hade jag NP prov i matte:/ det gick sådär.Hade problem med 2....
Sen så var det Pizza i skolan!!! Jätte gott<3
När jag kom hem så var jag på datorn och städade på rummet.När mamma kom hem så beställde vi ett spel:D sjukt glad.Nån som kan gissa vilket?? det är nått Sims 3 spel.Mer säger jag inte.Vid 5 så åt vi thaimat<3
Imorgon ska jag rida Bella <3 längtar sjukt mycket<3 Hon är jätte duktig på att galoppera:D Så det ska bli kul.
//Kramis ;-)
 
 
 

Bella mm!

Hej sry att jag inte har skrivit.Har haft prov mm.Men nu kommer jag skriva en del.Vet ni vad som finns i denna påse?
 
igår så red jag Bella:D hon var sjukt grym!! och duktig<3 Hennes galopp var sjukt mjuk och skön.Han var snabb men det älskade jag:D kommer skriva mer om henne imorgon.Här är en bild på henne.
Hon är min andra favo efter Alf<3

Hjälp till !!

Hej idag så var det en tråkig skoldag:/ men det roligaste var Lunch Rasten;D haha en liten hemlis (inget skolkande) det jag och mina vänner gjorde var inte mot reglerna;) Sen gillade jag Svenskan och Livskunskapen.Jag fick gå 20 min tidigare för att jag skulle till tandläkaren.Sen så åkte vi till ♣♣♣♣♣ (det är en överraskning om var jag var) kommer berätta mer om det om ungefär 50 dagar:D sen så hjälpte jag till där.När jag kom hem så var jag lite på datorn.Sen pluggade jag.Och nu ligger jag in bäddad i sängen med datorn.4
 
Imorgon är det onsdag och då ska vi göra nyponsoppa på hemkunskapen:D mums !! nu ska jag kolla på lite klipp på youtobe!
 
//Natti <3

Ny!

Hej har en ny header:) tycker den blev väldigt fin:) vad tycker ni?

Frågor & Svar


Ridning mm

Fredag:Tog sprutan.Den kändes såklart.Men inte mycket.Höl på att svimma efter jag fick den.Jag tappade färgen i ansiktet.Men sen fick jag den igen.Kunde röra armen som vanligt efter typ 5 min.Sen sovde jag över med Louise & Emma (Bffs) vi hade jätte kul:D sen så kollade vi på gladiatorerna:) det var bra:) Och OMG vilken dam'p Hypper fick!! haha
 
Lördag:vi vakande kl 08:00 vid halv 10 så åkte vi till stallet.Emma lilla syster fick en häst som heter Joey.Hon ville att jag och Louise skullle leda henne.Så jag lede i 30 min sen tog Louise över.
Min ridlärare sa att jag skulle ha Joye.Men jag bytte till Bella.När jag skulle rykta henne så försökte bita mig och sparka mig.Så jag bytte tillbaka till Joey:/ haha.det gick inte bra när jag red han.Han var duktig i trav och volter och skritta.Men fick inte upp han i galopp.Han lydde inte.Han gick åt sidan.Var jätte bestämd mott han.Då lydde han men fick inte upp han i galopp.Kommer ha Bella nästa gång.Men nån kommer hjälpa mig med henne:)
 
När jag kom hem så satt jag vid datorn.Sen så kollade jag på melodifestivalen.Jag bara OMG när Jedward kom in!! Älskade när de hade en duel.Här är videon:
 
Söndag:Idag så var jag på bio med min bff och henne syster.Vi såg Röjar Ralf:) den var bra.När jag kom hem så lekte jag med min kanin.Sen pluggade jag och sen var jag lite på datorn.Imorgon är det skola:/
 
//Kramis

Data...

Hej har lite problem med min dator så jag skriver nu från emma's dator.Kommer skriva med mobilen i ungefär 2 dagar.Det kommer kansnek bilder.Men en kille ska komma och kolla min dator.
 
Kommer skriva imorgon via mobilen om hur ridningen gick.
 
//Natti natti